Camping 't Geuldal
Camping Maastricht

Camping Maastricht

  • Camping op 9 km van Maastricht
  • Gastvrij, gezellig & goed verzorgd
  • Gelegen aan de Geul

Kleine camping in de buurt van Maastricht 

Kamperen in de Zuid-Limburgse natuur, aan rivier de Geul en vlak bij Maastricht en Valkenburg? Daarvoor moet u bij Camping 't Geuldal zijn. Wij zijn een gemoedelijke en kleine camping tussen Valkenburg (5 km) en Maastricht (9 km). Bij ons ontdekt u het beste van twee werelden: het fantastische heuvellandschap waar Zuid-Limburg bekend om staat én de bourgondische gezelligheid in steden in de nabije omgeving. Op onze camping in de buurt van Maastricht zorgen wij ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Kinderen, ouders, wandel- en fietsliefhebbers en natuuraanbidders. Bij ons beleeft u hét buitengevoel op de camping, in de omgeving van Maastricht!

Kamperen nabij Maastricht

Op onze camping tussen Maastricht en Valkenburg beleeft u het echte campingleven. Lekker de hele dag buiten, even niet de drukte van thuis en altijd de gezelligheid van mensen om u heen. Daar is vakantie voor! Bij ons kampeert u op ruim opgezette en mooi gelegen plaatsen. En uw hond? Die is van harte welkom! Er geldt een maximum van twee huisdieren op onze camping bij Maastricht.

Liever een accommodatie?

Op onze camping in de buurt van Maastricht kunt u niet alleen kamperen, maar óók een accommodatie huren. Zo beleeft u wel de gezelligheid van het campingleven, maar dan met nèt een beetje meer comfort. Uw accommodatie is namelijk al volledig voor u ingericht. Kortom: uw vakantie kan direct beginnen! Bij ons heeft u de keuze uit een chalet of safaritent, voor maximaal 6 personen.

Voorzieningen op onze camping nabij Maastricht

Gezelligheid voor de hele familie, daar staan wij voor. En dat dragen we ook uit in de faciliteiten op onze gemoedelijke en kleine camping bij Maastricht. Met een recreatieruimte, animatieteam, broodjesservice, kinderboerderij, speeltuin, snackbar, pizzeria, gratis wifi, goed verzorgde sanitairgebouwen, sportvelden én een buitenzwembad op slechts 2 km afstand kunt u samen onbezorgd genieten. U komt toch ook?

Alvast een kijkje op onze camping bij Maastricht 📸

To do's vanaf onze camping bij Maastricht

Onze eerste tip? Maastricht natuurlijk! Onze camping ligt op slechts 9 km van Maastricht. Proef het bourgondische leven in deze magnifieke stad. De culinaire mogelijkheden, maar ook de culturele én shopmogelijkheden zijn hier eindeloos. Andere leuke dorpen en steden in de buurt zijn Meerssen en Valkenburg. En wanneer u onze camping in de omgeving van Maastricht bezoekt, mag een dagje fietsen en wandelen absoluut niet ontbreken. Zuid-Limburg is natuurlijk hét walhalla voor fiets- en wandelliefhebbers. Het glooiende heuvellandschap maakt iedere tocht weer anders. Onderweg valt zoveel te zien! 

Daarom Camping 't Geuldal

✅  Camping tussen Maastricht en Valkenburg

✅  Gelegen aan rivier de Geul

✅  Ruim opgezette kampeer- en camperplekken

✅  Paradijs voor fiets-, wandel- en natuurliefhebbers