Camping 't Geuldal

Camperplaatsen

  • Ruim opgezette camperplaatsen
  • Midden in de natuur van Zuid-Limburg
  • Groot aanbod aan faciliteiten

Camperplaats bij Maastricht

Gaat u dit jaar op vakantie met de camper? Kom dan langs bij Camping 't Geuldal! Wij beschikken over ruim opgezette camperplaatsen waar u heerlijk kunt ontspannen en helemaal tot rust kan komen. Midden in de natuur van Zuid-Limburg, dichtbij Maastricht, wegdromen tussen de golvende heuvels. Profiteer van ons grote aanbod aan faciliteiten en verken de prachtige omgeving met een fietstocht of wandeling. 

 

Camperplaats nabij Maastricht

Op onze camping in de buurt van Maastricht is er plek voor iedereen, dus ook voor vakantiegangers met de camper! Onze ideale ligging zorgt ervoor dat Camping 't Geuldal een perfecte uitvalsbasis is voor een heerlijke vakantie in Zuid-Limburg. Rustig wakker worden om vervolgens te genieten van een ontbijt bij uw camper. Onze verharde camperplaatsen zijn ruim opgezet en voorzien van een groene grasstrook, waar u rustig kunt zitten. Er is altijd een servicestation in de buurt. Daar kunt u uw watertank bijvullen en uw vuilwater legen.

Let op: is uw camper hoger dan 2,80 meter? Dan kunt u onze camping alleen via een alternatieve route bereiken.

Van alle gemakken voorzien!

Met onze camperplaatsen bent u verzekerd van de volgende voorzieningen:

  • Verharde plekken met groenstrook
  • 6 Ampère/10 Ampère electra
  • Wifi aanwezig
  • Camper serviceplaats voor het bijvullen van uw watertank en legen van de vuilwatertank

Komt u ook genieten van een heerlijke vakantie op een ruime en groene camperplaats bij Maastricht? Boek direct online een vakantie.

Ontdek de prachtige omgeving

Onze camping zit al boordevol gezelligheid, maar het is ook een plek waar u geniet van alle rust. Toch raden wij u aan om ook zeker de omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken. De bourgondische levensstijl van het zuiden kenmerkt zich in bruisende steden vol met levensgenieters. Bezoek het prachtige Maastricht, of ontdek via kronkelende wegen het golvende landschap. Bent u meer op zoek naar iets meer cultuur? Laat u verrassen door het grote aanbod aan musea, vol met prachtige kunstobjecten en informatie over de rijke geschiedenis van de regio. Wij geven u graag tips over de leukste attracties en dagjes uit voor u en uw gezin.

Geniet van de zomer in Maastricht

Wilt u Maastricht eens op een heel andere manier beleven? Reserveer dan een camperplaats bij Maastricht en geniet van het heerlijke weer en de mooie natuur in het zonnetje. Neem plaats op een van de terrassen aan het water of ga juist heerlijk mensen kijken in de winkelstraat. Dat maakt een dagje shoppen of een stadswandeling nóg gezelliger. Vanaf uw camperplaats bij Maastricht bent u er in een half uurtje op de fiets, zo kunt u de camper gewoon op de camping laten staan!

Bent u al enthousiast?

Bent u, net als ons, ook al enthousiast geworden over Camping 't Geuldal? Wacht dan niet langer en boek uw camperplaats bij Maastricht. Wij helpen u graag verder en nemen eventuele voorkeuren in behandeling, zodat u zeker weet dat het een optimale vakantiebelevenis wordt. Wij zien u graag snel bij Camping 't Geuldal!