Privacy www.camping-geuldal.nl

In deze Privacy statement vindt u bepalingen met betrekking tot de website www.camping-geuldal.nl. Tevens is deze privacy policy van toepassing op alle vormen van verzameling en registratie van persoonsgegevens binnen het bedrijf Camping 't Geuldal.

Registratie persoonsgegevens:

Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Camping 't Geuldal, een informatie-aanvraag verstuurd of anderszins contact heeft met Camping 't Geuldal, worden uw persoonsgegevens verzameld en geregistreerd door Camping 't Geuldal. Dit geldt enkel voor de persoonsgegevens die u zelf actief verstrekt. Camping 't Geuldal zal deze persoonsgegevens gebruiken in het kader van haar dienstverlening.

Behandeling gegevens:

De door u verstrekte persoonsgegevens en de automatisch verzamelde gegevens zullen nooit zonder uw voorafgaande toestemming aan derde partijen ter beschikking worden gesteld (koop, huur, delen), tenzij Camping 't Geuldal hiertoe gehouden is door een wettelijke bepaling of een bevel, of wanneer Camping 't Geuldal betrokken raakt bij een bedrijfsfusie en/of overname. In zulks geval wordt u daar tijdig over geïnformeerd. Camping 't Geuldal is gehouden alle redelijke maatregelen te nemen om uw privacy zo veel mogelijk te waarborgen.

Wet bescherming persoonsgegevens:

De Wet bescherming persoonsgegevens ziet toe op de bescherming van de privacy van burgers. Camping 't Geuldal respecteert deze wet en zal uitsluitend in lijn met hetgeen hierin bepaald is handelen. Indien u wenst dat uw persoonsgegevens verwijderd worden, aangepast worden of wanneer u inzage in uw geregistreerde persoonsgegevens wenst, kunt u een schriftelijk verzoek daartoe richten aan het volgende adres: Camping 't Geuldal, Gemeentebroek 13, 6231 RV Meerssen (Zuid-Limburg) of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Overig:

Eventuele links naar websites/bronnen van derden zijn met zorg geselecteerd. Desondanks kan Camping 't Geuldal geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van deze websites en de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens. Camping 't Geuldal behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Het is daarom raadzaam dit privacy statement regelmatig te raadplegen. Indien u vragen heeft met betrekking tot uw privacy kunt u contact opnemen via onderstaande contact-gegevens:

Camping 't Geuldal
www.camping-geuldal.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)43 60 40 437