Camping 't Geuldal
Camping Zuid-Limburg

Camping Zuid-Limburg

 • Kleinschalige familiecamping
 • Gelegen aan het water
 • Toplocatie tussen Valkenburg en Maastricht

Kleine camping in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een leuke kleine camping in Zuid-Limburg? Kom dan langs bij Camping 't Geuldal, een Ardoer camping in Meerssen! Hier vindt u gezelligheid en een zee van ruimte om heerlijk te kamperen in de natuur. Wanneer u dol bent op het campingleven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Even weg van de drukte, de hele dag buiten zijn en simpelweg genieten. Wandelaars, fietsers, rustzoekers en andere campingliefhebbers zullen hier een heerlijke tijd beleven. Geniet van een goed verzorgde camping met veel faciliteiten voor jong en oud. Of ga op avontuur en verken de prachtige regio waar onze camping zich herbergt. Kortom, u gaat zich geen moment vervelen tijdens een vakantie op onze kleinschalige camping in Zuid-Limburg.

 • Kampeer- & camperplaatsen
 • Huisdieren welkom
 • Chalets & safaritenten
 • Voor 2 tot 6 personen

Overnachten op onze kleinschalige camping in Zuid-Limburg

Verblijven op onze kleinschalige camping in Zuid Limburg kan op allerlei manieren. Zo kunt u kiezen uit verschillende kampeerplaatsen die minimaal 100 m² groot zijn. Per kampeerplaats zijn er maximaal 2 honden toegestaan en het schone en goed verzorgde sanitair gebouw is op loopafstand. Tevens biedt onze kleine camping in Zuid-Limburg ook speciale tent- en camperplaatsen. Heeft u voorkeur voor een plaats langs het water, in de zon, of juist meer in de schaduw? Geef dan uw voorkeur door bij de reservering en we zullen er rekening mee houden! Natuurlijk kunt u ook een accommodatie huren zoals een luxe chalet voor 6 personen, of een stoere safaritent waar u het échte kampeergevoel ervaart met de luxe van thuis. Ziet u uzelf al genieten van een drankje op uw eigen veranda?

Faciliteiten voor jong en oud!

Bij Camping 't Geuldal houden we rekening met iedereen, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarom hebben wij een groot aanbod aan faciliteiten. Zo beschikt onze kleine camping in Zuid-Limburg over een geweldig animatieteam. Maar dat is nog niet alles, hieronder een volledig overzicht:

 • Animatie (in de meivakantie, zomervakantie en met Hemelvaart & Pinksteren)
 • Overdekte recreatieruimte
 • Sportgelegenheid & speeltuinen
 • Kinderboerderij
 • Brasserie Bie de groeve
 • Gratis wifi

Ontdek de omgeving van Zuid-Limburg

Naast de gezelligheid en faciliteiten op onze kleine camping in Zuid-Limburg, raden wij u ook zeker aan om de omgeving te verkennen! Lekker afkoelen in Buitenzwembad Meerssen, een dagje eropuit in één van de bruisende steden van Zuid-Limburg, bezoek kunststad Heerlen, bezoek een museum of geniet van de prachtige natuur waar deze regio bekend om staat. Ontdek bijvoorbeeld Maastricht, gelegen op slechts 10 kilometer afstand. Deze grote stad biedt veel historie, cultuur, winkels en volop gezellige en heerlijke horecagelegenheden.

Wandelen & fietsen vanaf de camping

De heuvels van Zuid-Limburg zijn de ideale plek voor een mooie wandeling of een intensieve fietstocht. Het is dan ook niet zo gek dat er een heleboel fiets- en wandelroutes langs onze kleinschalige camping in Zuid-Limburg leiden. Al deze routes laten iets anders van de omgeving zien. Of het nu natuur is of cultureel erfgoed: alles passeert de revue. Zo zijn er verschillende mooie fiets- en wandelroutes rondom de camping die u de mooiste plekjes van het Geuldal laten zien. En het mooiste: er zijn kortere routes, van 7 kilometer, maar ook hele lange routes van wel 23 kilometer. Er is dus voor elke actieve vakantieganger wel een mooie route te vinden.

Tip! ➡️  Download alvast onze app, hierin staat de nodige informatie die u voor en tijdens uw vakantie op onze camping nodig heeft. Laat de voorpret maar beginnen!

U vindt ons hier ⤵