Camping 't Geuldal
Camping Valkenburg

Camping Valkenburg

  • Comfortabele chalets en ruime kampeerplaatsen
  • Maastricht en Valkenburg om de hoek
  • Ideale plek voor wandel- en fietsliefhebbers

Camping bij het authentieke Valkenburg

Op vakantie in eigen land? Op Camping 't Geuldal geniet u van een heerlijke vakantie in Limburg. Onze camping is gelegen in de buurt van Valkenburg, in de prachtige regio van Zuid-Limburg. Hier zal u op en top genieten van een welverdiende vakantie tussen de golvende heuvels. Verken de natuur, bezoek één van de bruisende steden of rust lekker uit bij uw eigen chalet of kampeerplaats. Vakantie vieren doet u op onze camping bij Valkenburg!

 

Vakantie in de buurt van Valkenburg

Onze camping bij Valkenburg heeft een ideale ligging in het Limburgse natuurschoon. Kiest u voor kamperen op Camping 't Geuldal? Dan bieden wij 3 soorten kampeerplaatsen aan, namelijk met 6 ampère stroom, 10 ampère stroom of zonder stroom. Komt u liever langs met de camper? Dan kunt u één van onze speciale camperplaatsen reserveren. Ook hier heeft u de keuze uit 6 ampère stroom of 10 ampère stroom. Onze camperplaatsen zijn voorzien van een ruime grasstrook waar u kunt zitten. Bovendien kunt u de watertank vullen en de vuilwatertank legen op de speciale camper serviceplaats. Heeft u behoefte aan meer luxe tijdens uw vakantie op onze camping in Meerssen? Kies dan voor een luxe chalet of een coole safaritent. 

 
 

Faciliteiten op onze camping bij Valkenburg

Op onze camping in de buurt van Valkenburg bieden we een groot aanbod aan faciliteiten voor jong en oud. Zo kan het hele gezin genieten van de vakantie. Wat dacht u van ons animatieteam, de recreatieruimte en de kinderboerderij?! Bij kamperen denkt u natuurlijk aan het buitenleven en daarom bieden wij veel buitenactiviteiten aan, zoals jeu de boules, pingpong of voetbal. Wilt u na een intensieve dag genieten van een snelle hap op onze camping in Zuid-Limburg? Haal dan een heerlijk frietje, lekkere pizza of vers broodje bij onze snackbar en pizzeria. Tijdens een warme dag haalt u een lekker vers schepijsje bij onze ijssalon. Kortom, er zijn volop faciliteiten aanwezig op onze camping bij Valkenburg!

 

To do's in de omgeving

In de omgeving van onze perfect gelegen camping vindt u talloze leuke bruisende steden en gezellige dorpjes. Daarnaast liggen België en Duitsland ook nog eens om de hoek. In de omgeving van onze camping bij Valkenburg kunt u eindeloos winkelen in het centrum van Maastricht, neerploffen op één van de gezellige terrasjes van Heerlen en de oude stad Sittard ontdekken. Valkenburg is prachtig in de zomer! Struin door de prachtige smalle straatjes en ontdek de bijzondere boutiekjes die door de stad zijn verspreidt. Bezoek de bijzondere grotten en de kasteelruïne van Valkenburg. Dwaal door de gangen en ontdek hoe het leven vroeger was. Een ander topuitje is de kabelbaan. Ga naar het puntje van de berg en glij naar beneden op de rodelbaan of de tubebaan. Kortom, genoeg redenen om te genieten van uw vakantie op onze camping in de buurt van Valkenburg.

Omgevingsactiviteiten in het kort:

✔️ Zwembad Meerssen

✔️ Bourgondische stad Maastricht

✔️ Fiets- en wandelroutes

✔️ Muziekevenementen 

✔️ Grotten van Valkenburg

 
 

Ligging van Camping 't Geuldal ⤵