Camping 't Geuldal
Camping Zuid-Limburg aan het water

Camping aan riviertje Nederland

  • Familiecamping aan de Kleine Geul
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Huisdieren welkom

Camping aan de Kleine Geul in Limburg

De rivier de Geul en het daarnaar vernoemde Geuldal, worden door velen tot een van de mooiste landschappen in Nederland benoemd. Hoe bijzonder is het dat u op deze plek, op onze camping in Zuid-Limburg aan het water, vakantie kunt vieren? De rivier slingert zich langs onze natuurcamping en door het omliggende heuvelachtige landschap. Het is dan ook een zeer geliefde regio voor wandel- en fietsliefhebbers. Zet uw tentje, caravan of camper neer op onze camping aan een riviertje in Nederland of verblijf in een van onze accommodaties. Genieten van het buitenleven en de unieke omgeving doet u bij Camping 't Geuldal!

 

Camping aan het water in Limburg

Vindt u het geluid van kabbelend water ook zo ontspannend op vakantie? Op onze camping aan de Geul in Limburg komt u dan helemaal tot rust! Camping 't Geuldal is een gezellige familiecamping waar u kunt kamperen, maar waar ook enkele accommodaties staan. Komt u met de tent of de camper? Hier zijn speciale kampeerplaatsen voor op onze kleine camping aan een rivier. Per kampeerplaats mag u maximaal 2 huisdieren meebrengen.

Behalve dat onze camping in Zuid-Limburg aan het water ligt, is er nog meer te doen op de camping. Zo is er in bepaalde periodes* een animatieteam, zijn er meerdere sportvelden en speeltuinen, is er een heuse kinderboerderij en kunt u een hapje of drankje halen bij de snackbar, de ijssalon of in de brasserie.

Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren & zomervakantie

Camping 't Geuldal

  • Kleine, gezellige familiecamping
  • Gelegen aan de Geul
  • Kamperen & accommodaties
  • Huisdieren welkom
  • Kindvriendelijke faciliteiten
  • Vlakbij Valkenburg & Maastricht
  • Veel wandel- en fietsmogelijkheden

Vakantie in het Geuldal

Het Geuldal biedt het beste van Zuid-Limburg tijdens uw vakantie. Zo verblijft u bij Camping 't Geuldal midden in het zo kenmerkende heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. Tegelijkertijd liggen steden als Maastricht en Valkenburg slechts op korte afstand vanaf onze camping aan het water in Limburg. Zo combineert u eenvoudig natuur én cultuur tijdens een vakantie in het Geuldal. De ene dag volgt u een wandelpad langs de Geul en de volgende dag struint u door de smalle pittoreske straatjes van Maastricht. Neemt u de (race)fiets mee op vakantie? Dan vormen onder andere de Cauberg, de Keutenberg en de Bemelerberg mooie uitdagingen tijdens een fietstocht.

Bent u liefhebber van het buitenleven, van de Zuid-Limburgse natuur en kampeert u graag? Dan is een verblijf op onze camping aan de Geul in Limburg u van harte aan te raden. Tot snel in Zuid-Limburg!

 

U vindt ons hier ⤵