Camping 't Geuldal
Meerssen

Meerssen

In de omgeving: 2km

Meerssen

Wanneer u overnacht op onze camping maakt u meteen kennis met het bruisende pittoreske dorpje Meerssen. Het begint al bij de bijzondere Basiliek. Deze wordt niet voor niets het ‘Pronkstuk van de Maasgothiek’ genoemd. Meerssen heeft een gezellig centrum dat bruist door de vele gezellige terrasjes op de markt, maar heeft daarnaast prachtige natuurgebieden die u zelf kunt beleven tijdens een wandel- of fietsroute. En als dat nog niet genoeg is, heeft Meerssen een lange traditie van folkloristische en muzikale evenementen.

Deze veelzijdigheid maakt Meerssen een zeer bijzonder, uniek en bezienswaardig vakantiegebied. Boek uw overnachting op onze camping en kom het zelf ontdekken! Welkom in Meerssen. 

 

Hotspots die u niet mag missen

Brengt u een bezoek aan Meerssen? Dan zijn er een aantal hoogtepunten die u niet mag missen. Van de bekende highlights tot aan de onontdekte parels. Ze zitten er allemaal tussen. Ga op pad, vink ze allemaal af en laat u verrassen door de veelzijdigheid van Meerssen. 

 
 

Bijzondere natuurgebieden rondom Meerssen

Camping 't Geuldal is gelegen middenin het prachtige natuurgebied Meerssenerbroek en doorsnijdt daarnaast nog twee prachtige natuurgebieden. Aan de ene kant bevindt zich het steile hellingbos 'De Dellen' met haar prachtige Curfsgroeve als hoogtepunt.

Vanuit onze camping staat u binnen 15 minuten op het uitkijkplatform van de historische Curfsgroeve. In deze dagbrouwgroeve werd ruim 70 jaar mergel gewonnen. Ontdek tijdens een mooie wandeltocht de bijzondere geschiedenis van de Limburgse kalksteen.

Liever per fiets op pad? Kruip dan in de trappers en fiets via het prachtige 'Ingendael' richting het vestingstadje Valkenburg

 

Meer bijzondere dorpjes of steden ontdekken?