Menu

Meerssen

Onze camping ligt in het mooie Limburgse dorpje Meerssen. Het heeft een gezellige oude stadskern met een uitgebreid winkelcentrum. Na een stevige wandeling of fietstocht kunt u hier heerlijk uitrusten en genieten van de rustige dorpssfeer op een terrasje op het marktplein. Vanaf uw terrasstoel heeft u een prachtig uitzicht op de kerk van Meerssen, die zich basiliek mag noemen.

Als de maag begint te knorren, kunt u voor een lekkere maaltijd terecht in een van de vele restaurantjes die gemeente Meerssen te bieden heeft. Wilt u er een dagje zonder auto tussenuit, dan kunt u in Meerssen op de trein stappen naar bijvoorbeeld Valkenburg, Maastricht of Aken.

Ook op de tropische dagen die Nederland kent is Meerssen berekend: Op slechts 5 minuten fietsen van de camping ligt een prachtig openluchtzwembad. Entreekaartjes zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping.

De prachtige streek rond Meerssen heeft een lange traditie van folkloristische en muzikale evenementen. Deze veelzijdigheid maakt Meerssen een zeer bijzonder, uniek en bezienswaardig vakantiegebied.

Op onderstaande website kunt u meer vinden over Meerssen:

www.toerismemeerssen.nl

Omgeving overzicht

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact