Camping 't Geuldal
Sporten voor volwassenen

Sporten voor volwassenen

Op het park

Actieve ontspanning voor volwassenen

Maak je vakantie op Camping 't Geuldal niet alleen ontspannend maar ook actief! Ontdek exclusieve sportfaciliteiten voor volwassenen, waar inspanning en ontspanning samenkomen. Blijf fit te midden van de natuurlijke pracht van Limburg. Bij ons moedigen we je aan om meer te bewegen en bieden daarom speciale sportieve activiteiten exclusief voor volwassenen aan. Vind de perfecte balans tussen actie en ontspanning tijdens jouw verblijf op Camping 't Geuldal. ⤵

Bootcamp en yoga in de buitenlucht

Geniet van de frisse lucht en de prachtige omgeving tijdens onze bootcamp- en yogasessies in de buitenlucht. Exclusief voor onze campinggasten, bieden we deze activiteiten aan om jouw vakantie extra energiek te maken. Elke woensdag en donderdag, in het hoogseizoen, kun je heerlijk ontspannen met een les van sportschool TEN uit Meerssen.

Actief in een natuurlijke omgeving

Onze camping is omgeven door een adembenemend natuurgebied, ideaal voor sportieve avonturen. Trek je rensschoenen aan, ontdek mysterieuze paden met de mountainbike, of beklim de heuvels op de wielrenfiets. 

Meer over onze prachtige omgeving vind je hier.

 

Mis niets van onze bruisende activiteiten – download onze app voor het volledige programma.

Een week voor aanvang van de festiviteiten vind je hier alle details over de geplande activiteiten. Zo kun je jouw dagen optimaal plannen en geen enkel hoogtepunt missen.