Camping 't Geuldal
Animatie Geuldal

Animatie

Op het park

Animatie op Camping 't Geuldal: verrijk jouw verblijf!

Welkom in een wereld vol plezier en ontspanning! Op Camping 't Geuldal biedt onze animatie, verzorgd door het toonaangevende Cosmo Entertainment, een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden. Van kids tot tieners en ouders, onze gespecialiseerde Allround Entertainers staan klaar om iedereen te verrassen en vermaken. Dagelijks brengen we een scala aan activiteiten, dansjes en thema's, waarbij elk lid van het gezin kan genieten van speciaal ontworpen programma's.

Animatie in het Hoogseizoen: Meivakantie, Pinksteren, Zomervakantie

Mis onze animatie niet tijdens speciale periodes, waaronder de Meivakantie (week 18 en 19), Pinksterweekend en week 29 t/m 34 van de zomervakantie. Verwacht een veelzijdig programma vol leuke en boeiende activiteiten.

Allround Entertainers voor alle leeftijden

Ons animatieteam, bestaande uit gespecialiseerde Allround Entertainers, is de sleutel tot een onvergetelijke vakantie-ervaring. Elk teamlid is expert in activiteiten die perfect aansluiten bij verschillende leeftijdsgroepen.

  • Kids Entertainers: Jong en oud(ers) beleven samen onvergetelijke momenten dankzij de vakkundige kids entertainers.
  • Sport Entertainers: Voor de liefhebbers van buitensport bieden onze sport entertainers een gevarieerd programma voor jong en oud.
  • Rangers: Laat je betoveren door de Zuid-Limburgse natuur onder begeleiding van onze enthousiaste rangers.
  • Teenage Entertainers: Speciaal voor tieners (10+) zorgen onze teenage entertainers voor fantastische activiteiten. Ze spreken niet alleen 'hun taal', maar weten hen ook te motiveren om in actie te komen.

Dagelijkse Activiteiten en Thema's

Elke dag brengt nieuwe avonturen met geweldige activiteiten en swingende dansjes voor de kids, elk in een wekelijks wisselend thema. Ook tieners worden niet vergeten, met speciale activiteiten die hen bezighouden en betrokken houden bij het plezier.

Grottentocht in de Zomervakantie

Als kers op de taart bieden we ook grottentochten aan in de zomervakantie. Onder begeleiding van een gids kun je wandelen door de fascinerende mergelgrotten van het Geuldal, een unieke ervaring die je niet mag missen.

Bereid je voor op een onvergetelijke tijd vol plezier, avontuur en nieuwe vriendschappen – dat is animatie op Camping 't Geuldal!

 

Mis niets van onze bruisende activiteiten – download onze app voor het volledige animatieprogramma.

Een week voor aanvang van de festiviteiten vind je hier alle details over de geplande activiteiten. Zo kun je jouw dagen optimaal plannen en geen enkel hoogtepunt missen.

 

Animatie Camping 't Geuldal
 
 

Nog meer leuks voor kinderen! ⤵