Camping 't Geuldal

Animatie

Op het park

Animatie

De animatie wordt verzorgd door de Cosmo Entertainment, een professioneel en gerenommeerd bedrijf in het toerisme, recreatie, leisure en hospitality branche. Zij weten iedereen te verrassen met een supergezellig programma. Elke dag zijn er geweldige activiteiten en swingende dansjes voor de kids in wekelijks wisselende thema's. Ook de oudere kinderen worden bezig gehouden met speciale tieneractiviteiten.

Extra leuk voor de kids: vakantiespecials!

Spectaculaire activiteiten met grote luchtkussens en action games (western spektakel, battle zone, spetterstad, wipe-it-out, etc!). 

  • Vakantiespecials worden georganiseerd in het Hemelvaart weekend, Pinksterweekend en week 29 t/m 34

Grottentocht in de zomervakantie

In de zomervakantie kunt u ook elke week mee met een grottentocht. Onder begeleiding van een gids kunt u een wandeling maken door één van de mergelgrotten van het Geuldal.

Roofvogelshow

Onze gasten zijn échte geluksvogels. In het hoogseizoen geniet u namelijk op diverse momenten van een spectaculaire roofvogelshow. Tijdens een educatieve en interactieve show kom je alles te weten over deze bijzondere dieren. Valkenier Jeroen beschikt over de uniekste vliegende roofvogelcollectie van Nederland. Een bijzondere demonstratie, waarbij u als toeschouwer niet alleen toekijkt. Je ervaart zelf de bijzondere band tussen mens en roofvogels met wederzijds respect.

Download onze app voor het totale animatie programma (minimaal 1 week voor de start beschikbaar)!

 

 
 

Nog meer leuks voor kinderen! ⤵