Camping 't Geuldal
Speel- en beleeftuin

Speel- en Beleeftuin

Op het park

Ontdek, speel en leer in harmonie met de natuur, geopend sinds maart 2024

Kom de magie van onze gloednieuwe speel- en beleeftuin op Camping ’t Geuldal ontdekken. Gelegen in het prachtige Geuldal, strekt dit speel- en beleeflandschap zich uit over een indrukwekkend terrein van 1 hectare, waar avontuur, natuur en educatie naadloos samenvloeien. Deze bijzondere toevoeging aan onze camping is niet zomaar een plek voor vermaak; het is een levendige groene oase waar kinderen en volwassenen de natuur op een unieke manier kunnen ervaren en waarderen.

Ontdek het ultieme familieplezier! Reserveer nu voor een onvergetelijke familie-ervaring een van de 10 exclusieve familieplaatsen, direct tegenover de natuurspeeltuin. Geniet van een bijzondere tijd samen met je gezin, omringd door natuur en avontuur. Dat is zorgeloos genieten! 

 
 

Een speel- en beleeftuin die de natuur eert

Stap binnen in de wonderlijke wereld van onze gloednieuwe natuurspeeltuin, verspreid over een indrukwekkend terrein van 1 hectare. Bewonder de speciaal aangeplante flora die niet alleen het landschap verrijkt, maar ook een cruciale rol speelt in het behoud van de lokale fauna in ‘t Geuldal. Onze inzet voor de natuur weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en biodiversiteit, waarmee we hopen een toevluchtsoord te bieden voor lokale dieren zoals bevers, vroedmeesterpadden, appelvinken en veldparelmoervlinders.

Deze unieke speel- en beleeftuin, genesteld in het hart van Camping ’t Geuldal, vormt een harmonieuze samensmelting van spel, natuur en educatie, en belooft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Inclusiviteit voor iedereen

Bij Camping ’t Geuldal geloven we dat elk kind, ongeacht zijn mobiliteit, het recht heeft om te spelen, te ontdekken en te genieten van de natuur. De natuurspeeltuin is met grote zorg ontworpen zodat deze ruim toegankelijk en beleefbaar is voor alle kinderen, inclusief degenen met beperkte mobiliteit of die gebruikmaken van een rolstoel.

Inspiratie en Ontwikkeling: een plek voor iedereen

Bij het creëren van de speel- en beleeftuin hebben we ons laten inspireren door de unieke natuur van het Geuldal en de speelbehoeften van alle leeftijden. In samenwerking met Boerplay, expert in het ontwerpen van inclusieve buitenruimtes, hebben we een speeltuin gecreëerd die aansluit bij de diverse speeltypen van kinderen en volwassenen.

Elk aspect van onze speel- en beleeftuin is ontworpen met het oog op de specifieke behoeften en voorkeuren van deze verschillende speltypen. De nadruk ligt op spelen, sporten, bewegen, ontmoeten en genieten. Zo verzekeren we dat dit bijzondere landschap niet alleen een speelplek is, maar een aantrekkelijke buitenruimte die inspeelt op de behoeften en wensen van elke campinggast.

Een dynamische wereld vol avontuur en beleving

Onze 1 hectare grote natuurspeeltuin biedt een scala aan activiteiten. Elk aspect is doordacht om de thema's biodiversiteit en duurzaamheid te onderstrepen.

  Eendjesvijver

  Een idyllische waterpartij waar rust en natuur samenkomen. Perfect voor zowel ontspanning als natuurobservatie en biedt een serene omgeving waar bezoekers kunnen genieten van het rustgevende water en de charmante aanblik van eenden die gracieus ronddobberen.

  Speel- en Beleeftuin

  Een serene plek voor ontspanning, met een ontmoetingspunt gemaakt van liggende boomstammen, omgeven door diverse soorten beplanting. Er is ook een blotevoetenpad voor een unieke, gezondheidsbevorderende wandelervaring.

  Bos en Bloemenweide

  Ontdek de diversiteit van de natuur door het bos en de bloemenweide te verkennen, met een insectenhotel en proeftuin waar je seizoensfruit kunt plukken. Dit is de thuisbasis van verschillende planten en bomen, die bijdragen aan de biodiversiteit.

  Waterspeeltuin

  Een spetterende attractie met waterbanen en speeltoestellen, ideaal voor warme dagen. Stimuleert vaardigheden zoals klimmen en balanceren. Inclusief avontuurlijke speeleilanden waar kinderen hun evenwicht en behendigheid kunnen testen.

 
 

Nog meer leuks voor de kinderen ⤵