Camping 't Geuldal

Buitenspeeltuin

Op het park

Buitenspeeltuin

Onze buitenspeeltuin biedt een breed scala aan buitenactiviteiten voor een onvergetelijke vakantie-ervaring!

Of je nu zin hebt in een ontspannen potje jeu de boules, een competitieve tafeltenniswedstrijd, of als je de lucht in wilt springen op onze air-trampoline, het kan allemaal - want het is tenslotte vakantie! Geniet op je eigen tempo vanaf een comfortabel bankje van de bruisende activiteiten om je heen. Voor de fiets- en wandelliefhebbers hebben we prachtige mountainbikeroutes en schilderachtige paden voor een ontspannen hardloopsessie.

Speciaal voor de kleintjes hebben we een ruime buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen, waaronder 2 klimtorens met glijbaan, een grote zandbak met zandspeeltoestel, schommels, wipkippen en meer. Hier kunnen kinderen de hele dag plezier beleven, zich uitleven en nieuwe vrienden maken.

En voor die dagen waarop het weer niet meewerkt, hebben we sinds eind 2023 een binnenspeeltuin geopend. Zo blijft het plezier doorgaan, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontdek zelf waarom onze buitenspeeltuin dé plek is voor gezinsplezier en avontuur. Kom langs en geniet van alle mogelijkheden die onze camping te bieden heeft! 🌳

 
 

Nog meer leuks voor de kinderen ‡