Menu

Gezellige familiecamping in Meerssen

Camping 't Geuldal is een gezellige familiecamping in Meerssen. De camping staat vol met voorzieningen en faciliteiten om de vakantie van u en uw familie zo prettig mogelijk te maken. Maar de omgeving van onze camping in Meerssen is ook heel leuk. U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen tijdens uw vakantie.

Faciliteiten op onze camping in Meerssen

Wat onze camping zo leuk maakt voor families zijn de faciliteiten die op ons park aanwezig zijn. Bijvoorbeeld de animatie. Tijdens het animatieprogramma kunnen de kinderen heerlijk dansen, spelen, sporten en nog veel meer leuks doen. De animatie wordt verzorgd door 'De Animatie Compagnie', een groep professionals die precies weten hoe zij de kinderen moeten enthousiasmeren. De animatie vindt plaats in de meivakantie, tijdens Hemelvaart/Pinksteren en in de zomervakantie. 

Sporten en speeltuinen

Onze camping in Meerssen beschikt ook over sportvelden en speeltuinen. Er kan een potje Jeu de Boules gespeeld worden, maar u kunt ook voetballen en volleyballen. Voor de kinderen zijn er speeltuinen aanwezig met verschillende speeltoestellen, zoals een glijbaan, schommel, speelhuisje en nog veel meer. U hoeft het plezier dus absoluut niet buiten de camping te zoeken tijdens uw vakantie.

Bekijk hier alle faciliteiten

Activiteiten buiten onze camping

Mocht u wel op zoek zijn naar activiteiten buiten onze camping in Meerssen, dan is er gelukkig genoeg om uit te kiezen. Alleen al in Maastricht kunt u dagen plezier beleven. In Maastricht kunt u met het gezin naar het Natuurhistorisch Museum om bijvoorbeeld dino-skeletten te bewonderen. Of ga leuk met zijn allen de duisternis in, in de Grotten Zonneberg. Dit ondergrondse avontuur laat u de ondergrondse geschiedenis van de Limburgse hoofdstad op een leuke manier zien.

 

Animatie op Camping Meerssen

Andere leuke activiteiten bij Meerssen

Vlakbij onze camping in Meerssen kunt u nog meer doen. Zo kunt u:

Kom vakantie vieren op onze camping in Meerssen

Wilt u niets missen van onze familiecamping in Meerssen? Reserveer dan nu uw kampeerplaats of accommodatie en kom naar onze camping. Wij garanderen dat u een leuke tijd gaat beleven. 

Boek een kampeerplaats Huur een accommodatie

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact