Camping 't Geuldal
Ardoer camping zuid Limburg

Ardoer camping Limburg

  • Kleinschalige camping
  • Huisdieren toegestaan
  • In de mooie omgeving van Meerssen

Vakantie op de gezellige Ardoer camping in Limburg

Bent u op zoek naar een gezellige kleinschalige camping in Limburg? Dan bent u bij Camping 't Geuldal helemaal aan het juiste adres! Voor uw vakantie op onze Ardoer camping in Limburg heeft u de keuze tussen een chalet, een safaritent of neem uw eigen kampeermiddel mee en boek een van de kampeerplaatsen. Op de camping is genoeg te doen. Zo kunt u genieten van onze horeca, kunt u naar de kinderboerderij of kunt u gezellig zitten in de recreatieruimte. Voor iedereen is er wat te doen op onze Ardoer Camping in Zuid-Limburg.

 

Zoek & boek een vakantie op onze Ardoer camping

Uw kampeervakantie in Limburg

Wanneer u komt kamperen op onze Ardoer camping in Zuid-Limburg kunt u uw tent of camper plaatsen op één van onze staanplaatsen. Op veel staanplaatsen is er stroom, maar er zijn ook een paar back to basic plaatsen welke zonder stroom zijn. De kampeerplekken liggen nabij het riviertje de Geul. Op de kampeerplekken zijn 2 huisdieren toegestaan, wel zo leuk dat de hond ook mee kan! Overal op de camping is gratis wifi. Op de camping zijn ook een aantal faciliteiten waaronder de kinderboerderij, Brasserie Bie de Groeve en een overdekte recreatieruimte. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens de vakantie op onze Ardoer camping in Zuid-Limburg.

 

Camping 't Geuldal in het kort

  • Animatie in de vakantieperiodes
  • Kinderboerderij
  • Speeltuinen op de camping
  • Brasserie, ijssalon en een cafetaria
  • Gratis wifi op de camping
 
 
 

Wat te doen in de omgeving van onze Ardoer camping in Limburg?

Onze Ardoer camping ligt in de prachtige omgeving van Zuid-Limburg, een prachtige locatie om te wandelen of te fietsen. Er zijn ook mooie wandel- en fietsroutes te vinden langs Camping 't Geuldal. Ook is het aan te raden om vanaf de camping een stad of dorp te bezoeken. Maastricht ligt bijvoorbeeld maar op 10 kilometer van onze Ardoer camping in Zuid-Limburg. Maastricht is de hoofdstad van Limburg en heeft veel historie. U kunt hier het Vrijthof, het Dinghuis of de Sint Martinus kerk bezoeken. Ook is het leuk om één van de grotten in Maastricht te bezoeken of te shoppen in het mooie centrum. Genoeg te beleven tijdens uw verblijf op onze Ardoer camping in Limburg!