Camping 't Geuldal
Brasserie Bie de groeve

Brasserie

Op het park

Brasserie Bie de groeve - Beste campingrestaurant van Nederland

Ons terras biedt plaats aan 126 gasten en binnen kunnen 80 gasten terecht, dus er is plek voor iedereen! We zijn elke dag vanaf 10 uur open voor koffie met vlaai, lunch, borrel en diner. Reserveer een tafel; dan bent u zeker van een plek!

In 2022 is onze brasserie bekroond met de titel 'Beste campingrestaurant van Nederland'. 

In 2023 zijn wij door Chapeau uitgeroepen tot Terras van het jaar!

 

(H)eerlijk streekmenu

Bij Brasserie Bie de groeve verwennen we jou met de culinaire schatten van deze streek. Blijf op de camping en ontdek onze passie voor streekgerechten, lokale wijnen, heerlijke bieren en smaakvolle gerechten met ingrediënten uit de omgeving. Of je nu zin hebt in een kopje eigen 'Groeve' koffie met gebak, een gezellige lunch, een borrel of een uitgebreid diner, wij heten je elke dag welkom. Terwijl de kinderen zich vermaken, geniet jij. En voor speciale gelegenheden zijn we er ook buiten de reguliere openingstijden.

Vergaderen, (kinder)feestjes en meer...

Maak van je tijd bij ons een feest! Naast heerlijk eten en drinken bieden wij een sfeervolle ruimte voor vergaderingen, kinderfeestjes, verjaardagsborrels, trainingen en workshops. Of je nu iets te vieren hebt tijdens je verblijf of een werkweekend wilt combineren met vergaderen en workshops, bij ons kan het allemaal! Ontdek meer op onze brasserie website.

Wist je dat?

Ontdek de geschiedenis van Bie de Groeve! Onze brasserie ontleent haar naam aan de nabijheid ('bie') van de Curfsgroeve, verscholen tussen de hellingbossen van het Geuldal. Hier werd ruim 70 jaar lang mergel gewonnen, een veelzijdig krijtgesteente. Mergel diende voor cementproductie en bouwmaterialen, zoals de mergelblokken in ons woonhuis naast de brasserie. Het industriële interieur van de brasserie weerspiegelt deze geschiedenis. Kom het zelf ontdekken en beleef de rijke historie van mergelwinning in deze unieke omgeving!

 

Nog meer lekkers op de camping ⤵