Menu

Algemene voorwaarden

Als u besluit een kampeerplek op onze camping of een chalet te reserveren, bent u er zeker van dat er plaats voor u is. Daar staat tegenover dat we wel bepaalde voorwaarden moeten hanteren, zodat ook wij zeker zijn van uw komst. Wij raden u daarom aan om altijd, naast uw reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten. Interesse? Dan kunt u meteen een annuleringsverzekering afsluiten.

Algemene voorwaarden Camping ’t Geuldal

Versie augustus 2019

Artikel 1: Betaling

 • Camping ’t Geuldal hanteert de volgende betalingsvoorwaarden:
  - 30% binnen 14 dagen na reservering
  - 70% uiterlijk 7 dagen voor aankomst (bij kampeer- en camperplekken)
  - 70% uiterlijk 6 weken voor aankomst (bij chalets)
 • Als ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning niet binnen 2 weken na de aanmaning aan de betalingsverplichting wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor de reservering per direct te annuleren zonder teruggave van de aanbetaling.

Artikel 2: Annulering

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:

 • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald
 • Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum bent u 50% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum bent u 70% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum bent u 90% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering op de dag van aankomst bent u 100% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)

Artikel 3: Voortijdig vertrek

Wanneer u besluit eerder te vertrekken dan bent u de volledige prijs voor de overeengekomen tariefperiode verschuldigd (minus toeristenbelasting en milieuheffing)

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact