Menu

Algemene voorwaarden

Als u besluit een kampeerplek op onze camping of een chalet te reserveren, bent u er zeker van dat er plaats voor u is. Daar staat tegenover dat we wel bepaalde voorwaarden moeten hanteren, zodat ook wij zeker zijn van uw komst. Wij raden u daarom aan om altijd, naast uw reisverzekering, een annuleringsverzekering af te sluiten. Interesse? Dan kunt u meteen een annuleringsverzekering afsluiten.

Algemene voorwaarden Camping ’t Geuldal

Versie 2 april 2020 (na bekendmaking verplichte sluiting sanitairgebouwen)

Onderstaande voorwaarden zijn nog steeds van kracht, maar we werken met tegoedbonnen die in 2020 ingewisseld kunnen worden. De camping blijft tot 23 december 2020 open. Het is door de enorme hoeveelheid annuleringen helaas onmogelijk om geld te retourneren. Dit is overmacht en we hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Versie augustus 2019

Artikel 1: Betaling

 • Camping ’t Geuldal hanteert de volgende betalingsvoorwaarden:
  - 30% binnen 14 dagen na reservering
  - 70% uiterlijk 7 dagen voor aankomst (bij kampeer- en camperplekken)
  - 70% uiterlijk 6 weken voor aankomst (bij chalets)
 • Als ondanks voorafgaande schriftelijke aanmaning niet binnen 2 weken na de aanmaning aan de betalingsverplichting wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor de reservering per direct te annuleren zonder teruggave van de aanbetaling.

Artikel 2: Annulering

Bij annulering gelden de volgende voorwaarden:

 • Bij annulering meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum wordt de aanbetaling niet terugbetaald
 • Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum bent u 50% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum bent u 70% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum bent u 90% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)
 • Bij annulering op de dag van aankomst bent u 100% van het totaalbedrag verschuldigd (minus toeristenbelasting, milieuheffing, borg en evt. schoonmaakkosten)

Artikel 3: Voortijdig vertrek

Wanneer u besluit eerder te vertrekken dan bent u de volledige prijs voor de overeengekomen tariefperiode verschuldigd (minus toeristenbelasting en milieuheffing)

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact