Menu

Kampeerplaatsen

Geniet u ook zo van het campingleven? Lekker de hele dag buiten zijn, even niet de drukte en beslommeringen van thuis en de gezelligheid van de mensen om je heen. Op onze gezellige familiecamping is er voor iedereen wat en daarom beleven zowel (jonge) gezinnen, senioren, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers een heerlijke kampeervakantie. Ook uw huisdier is van harte welkom, maximaal 2 per plek. 

Heeft u wensen of een voorkeur voor een bepaalde locatie bijvoorbeeld dicht bij het sanitair of een plekje langs het water, veel schaduw of liever meer zon mogelijkheden? U kunt uw voorkeur aangeven bij uw reservering. 

U kunt ook met een ACSI CampingCard of ANWB Keycard bij ons terecht voor een 6 Amp plaats. Voor de geldigheidsperiodes verwijzen we naar de betreffende gidsen. LET OP: ivm de corona beperkingen, bieden we zolang het sanitair gesloten moet blijven, doch uiterlijk tot 1 juli 2020, een korting op de reguliere prijs. Hiermee betaalt u minder dan het ACSI of ANWB tarief! Daarom kunt u tijdelijk geen ACSI of ANWB kaart aanvinken bij uw reservering. De korting 14=11 of 7=6 geldt wel en deze berekenen we handmatig.

Komt u met de camper? Reserveer dan één van onze speciale camperplaatsen.

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact