Menu

Musea, attracties en meer

Er is in Zuid-Limburg ontzettend veel te doen, te bekijken en te ontdekken. We kunnen niet alles voor u benoemen maar we hebben de leukste tips met voor ieder wat wils verzameld.

Cultuur & historie in Meerssen

Meerssen, het dorpje waar de camping in ligt, heeft een rijke historie en veel prachtige monumenten om te bezoeken. De eyecatcher van het dorp is de prachtige basiliek die gelijk in het oog springt. Daarnaast is er een synagoge, een mooi wandelpark en een erfgoedhuis.

Hotspots Meerssen

Pretpark De Valkenier

Bezoek in Valkenburg het gezellige familiepark De Valkenier met achtbanen, waterglijbanen, een Dino wandelpark, draaimolens en nog heel veel meer attracties. Perfect voor een dagje met het hele gezin.

De Valkenier

De grotten van Valkenburg

Valkenburg kent vele grotten waar je het ondergrondse leven kunt ontdekken. Zo is er de gemeentegrot, de fluweelgrot en de mergelgrot. Ga mee met een rondleiding en dwaal samen met de gids door de vele gangen van de grotten.

Grotten Valkenburg

Bonnefantenmuseum Maastricht

Het Bonnefantenmuseum is een prachtig gebouw dat bij een bezoek aan Maastricht gelijk in het oog springt! Het museum heeft een tentoonstelling van oude, moderne en hedendaagse kunst en heeft een afwisselend tentoonstellingsaanbod. 

Bonnefantenmuseum

Omgeving overzicht

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact