Menu

Bezoek een dorp of stad

Wanneer u er eens een dagje op uit wil, een middagje wil shoppen of de Limburgse cultuur en gezelligheid wil ontdekken dan zijn er genoeg mooie dorpen en steden te bezoeken in onze omgeving.

We lichten er 3 voor u uit: het dorpje Meerssen waar onze camping in ligt, het toeristische stadje Valkenburg en de hoofdstad van onze provincie Limburg: Maastricht. Maar ook Aken en Luik liggen  op slechts een half uur rijden!

In onze receptie vindt u nog allerlei extra informatie over dorpen en steden in de buurt en natuurlijk kunnen we u zelf de leukste tips geven!

Omgeving overzicht

Valkenburg

Het leukste toeristenstadje in Zuid-Limburg is toch echt Valkenburg. Geniet van de gezellige winkels, restaurants, terrasjes, de rivier de Geul en historische gebouwen. 

Maastricht

Wanneer u op vakantie bent in Zuid-Limburg mag een bezoek aan de hoofdstad Maastricht niet ontbreken. Proef het goede leven van deze magnifieke stad.

Meerssen

Onze camping ligt in het mooie Limburgse dorpje Meerssen. Het heeft een gezellige oude dorpskern met een uitgebreid winkelcentrum.

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact