Menu

Kamperen op de mooiste plek van Limburg

Kamperen in Limburg is heerlijk. Het landschap is betoverend, met mooie heuvels en bossen. De steden zijn oud en ideaal voor dagjes weg en de mensen zijn vriendelijk. Daarom is kamperen in Limburg op Camping 't Geuldal een ideaal vakantieplan voor u en uw gezin. Want op onze camping en daar omheen is heel veel leuks te doen. Kijkt u mee?

De leukste faciliteiten op de camping in Limburg

Allereerst is de camping ideaal voor gezinnen. Er zijn veel leuke faciliteiten op de camping aanwezig waardoor een verblijf bij ons voor iedereen leuk is. Er is bijvoorbeeld een kinderboerderij waar lieve dieren wonen die heel graag door de kids geaaid worden. In de zomer kunnen de kinderen ook nog meedoen aan de activiteit 'dieren verzorgen', waarbij ze gaan helpen met het verzorgen van de dieren. Ook kunt u tijdens het kamperen in Limburg lekker sporten en spelen op de sportvelden en in de speeltuinen. Op de sportvelden kunt u een balletje trappen of een potje Jeu de Boules spelen. In de speeltuin kunnen kinderen op de leukste speeltoestellen spelen.

Kamperen in Limburg met kinderboerderij

Kamperen in Limburg

U kunt bij ons uitstekend kamperen in Limburg. Wij bieden namelijk verschillende kampeerplaatsen aan. Zo kunt u bij ons een een standaard kampeerplaats met 6 ampère elektriciteit maar ook een wat luxere comfortplaats met 10 ampère elektriciteit. Heeft u alleen de basis nodig, dan is de kampeerplaats zonder elektriciteit misschien iets voor u.

 

Kamperen in Limburg

De omgeving van de camping

Niet alleen op de camping kunt u ontzettend veel leuke dingen doen. De camping staat namelijk in een hele leuke en mooie omgeving. Zo kunt u gemakkelijk een uitstapje maken naar Maastricht. De hoofdstad van Limburg is dé plek voor shoppers en voor mensen die graag cultuur opsnuiven. Zo kunt u de prachtige boekhandel in de Dominicanen kerk bezoeken of het natuurhistorisch Museum met een bezoek vereren.

Wandelen en fietsen

Ook kunt u tijdens het kamperen in Limburg heerlijk wandelen en fietsen. De regio staat natuurlijk bekend om zijn fiets-mogelijkheden. Met de heuvels is het een echte uitdaging. Maar ook wandelen kan heel goed vanaf de camping. U loopt namelijk zo de natuur in.

Kom kamperen in Limburg

Check de beschikbaarheid

Wanneer mogen we u welkom heten?

Zoek & Boek
Bel
Tarieven
Ligging
Contact